Alle catering mogelijkheden

Naast afhaalmaaltijden verzorgt Toko Matahari een Indonesische catering vanaf 15 personen. Een heerlijk Indonesisch buffet bij elke feestelijke gelegenheid. Volledige verzorging van decoratie tot personeel! Zowel bij u thuis, op de zaak of een andere locatie nemen we de verzorging van dergelijke momenten graag voor onze rekening. Uiteenlopend van hapjes tot complete rijsttafels.

Toko Matahari, is het adres in Hoorn voor heerlijk Indonesisch eten. Toko Matahari staat voor heerlijk genieten van Indonesische gerechten of subtiel gekruide, met liefde bereidde Indische schotels.

Dus laat u zich niet weerhouden om ook eens een catering voor zowel uw prive als zakelijke gelegenheid te reserveren. Graag minimaal een week van te voren reserveren.

Personeel

Voor het serveren/opscheppen is het eventueel mogelijk om personeel gekleed in de originele klederdracht van IndonesiŽ in te huren voor deze gelegenheid. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

In bijgaande link vind u een overzicht van de beschikbare catering menuís.
Heeft u nog vragen of mocht u geen keuze hebben kunnen maken uit de door ons samengestelde menuís, dan is het uiteraard ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Hiervoor kunt u het beste langskomen in de winkel.

Bekijk hier ons catering menu

placeholder2

Toko Matahari het adres in Hoorn voor het originele Indonesische eten en Aziatiasche producten.